Advertisement

Responsive Advertisement

Otomobil Markalarının Yeni Logoları 2021

yeni marka logoları
 Otomobil markaları logolarında değişikliğe gidiyor. 

 Otomobil markalarında logolardaki değişiklik artmaya başladı. En çok dikkat çeken ise Peugeot oldu.






1-Peugeot

peugeot yeni logo

Kendi tasarım stüdyosu "Peugeot Design Lab" da tasarlanan ve kurulduğu yıldan bu yana logosundaki en büyük değişikliğe imza atan Peugeot, yeni bir değişime sayfa açtığını vurguladı. Açıklama yapan Peugeot üst düzey pazara yönelik elektrikli araçların tanıtımı ve zamansız olması bu logoda etkenler arasında olduğunu belirtti.

2-Volkswagen
volkwagen yeni logo
Dünya genelinde büyük bir piyasa payı olan Volkswagen, daha minimalist bir görüntüyle elektrikli geleceği temsil etmek amacıyla yeni logosuna geçiş yaptı. 70 yıldır kullanılan logodan büyük bir değişiklik yapılmayıp, genel hatlar aynı kalmakla beraber düz ve iki boyutlu tasarıma geçiş yapılmıştır. 

4- General Motors
general motors yeni logo
Amerika'nın dev otomotiv şirketleri General Motors, yarım yüzyıldır kullandığı logosunu elektrikli araçlara yönelmesinden kaynaklı büyük bir değişiklik yaparak sundu.
Elektrikli araçlarla "sıfır emisyonu" hedefleyen şirket, parlak bir mavi rengini ve ilk defa baş harflerini küçük olarak kullandı.

5-Renault
renault yeni logo
En son 2015 yılında logosunda değişiklik yapan Renault, iki boyutlu tasarım akımında kendisini gösterdi. Canlı ve modern bir görünüme sahip olan yeni logo Renaultution etkinliğinde sunuldu.

6- Opel
opel yeni logo


1963 yılında bu yana çember ve şimşekten oluşan üç boyutlu logodan iki boyutluya geçiş yapan Opel "daha ince ve daha bir tasarıma" geçiş yaptığını belirtti.

7- KIA
kia yeni logo

Dönüşüme ve yeniliğe giren KIA, ilk olarak logosunda değişikliğe gitti. Ritmik, kesintisiz çizgi ve daha simetrik yeni logosunu tanıttı. 

8- BMW
bmw yeni logo



BMW, 23 yıl sonra logosunda değişikliğe gitti. Yeni logo için mobilite ve gelecekte sürüş keyfi için önemini ve alaka düzeyini simgelediğini belirttiler. 

9- Nissan

nissan yeni logo


Krom kaplı ve üç boyutlu logosunu bırakan Nissan, yeni logosunda LED ışıkta mükemmel görüneceğini iddia ettiği iki boyutlu tasarıma geçti.

İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN BASİT YOLU!





Yorum Gönder

0 Yorumlar