Advertisement

Responsive Advertisement

Dünyanın En İlginç Meslekleri - 1

Dünyanın en ilginç meslekleri 
Dünyanın en ilginç mesleklerini öğrenmeye ne dersiniz? Duyunca inanamayacaksınız ama onlarında dünyaya bir yararı var ;
Koku uzmanı
Koku uzmanları koltuk altındaki kötü kokuları engelleyen deodorantların ve ter önleyicilerin etkisini test eder.

IMAX ekran temizleyici

İhtişamlı ve gerçek üstü büyüklükte olan IMAX ekranlar kirle ve tozla kaplanırsa hiçte etkili olmaz. Allahtan ki görüntü kalitesini düşünen firmalar var. IMAX ekran temizleme firması 1570 Cinema Services’in sahibi Michael Quaranto’ya göre en büyük zorluk ekranları sürekli olarak tozdan arındırmaktır. Ekranlar sürekli toz olduğundan temizlikçilerin iki veya üç ekran da bir vakumlu elektrik süpürgelerini boşaltmaları gerekiyor.

Evcil hayvan yiyeceklerini tadanlar
Hayvanlar konuşabilseydi insanlar da kedi ve köpek yiyeceklerini test etmek zorunda kalmazdı. Lezzetin yerinde olduğundan emin olmak için bir grup macerayı seven insan dokusundan sertliğine kadar bütün özellikler hakkında yorum yapmak hayvan mamalarını yerler. Marks & Spencer’ın gıda teknoloji uzmanı Simon Allison hayvan mamasını denedikten sonra hemen tükürdüğünü ve ağzını çalkalamak için koca bir bardak su içtiğini belirtmiştir.

Golf topu dalgıcı
Golf topları golf sahalarındaki tehlikeli sulara kazayla düştüğünde birçoğumuz toplardan umudumuzu keseriz. Ancak golf toplarını batıklardan çıkararak para kazanan insanlar vardır. Batıklara düşen golf toplarını çıkarmaya çalışan bir sürü insan vardır ve bu ilginç iş neredeyse bir pazar haline gelmiştir. Çıkarılan toplar daha sonra kullanılmış olarak golf kurslarına satılır.

Oyun mu oynamak istiyorsunuz ?

Yorum Gönder

0 Yorumlar